Instapost – Anmeldelse: Bæredygtig livsstil (Bog)

bæredygtig livsstil zero waste peoples press

 📖: Bæredygtig livsstil // 📖: @peoplespress // 📖: 2018

I Bæredygtig Livsstil guider NeoHippie.dk/Calina Leohardt – en af Danmarks mest aktive og prominente bæredygtighedsbloggere – læseren i emner som zero waste, veganisme og minimalisme.

📚
At være kompromisløs uden at være skånelsesløs er på ingen måde en nem balance, og alligevel formår NeoHippie at gå den. I bogen introduceres man til hendes liv som veganer, zero waster, none shopper og hjemmegående unschooling mor – valg der for mange er utrolig langt fra egen hverdag. Med kærlig dog bestemt hånd fortæller, guider og informere forfatteren om de tiltag hun og hendes familie har taget lige fra opskrifter på mad til skønhedsrutiner, rengøring og forhold til egne egendele. I modsætning til “Et år uden overforbrug” fokuserer “Bæredygtig livsstil” lige netop på livsstil og livsstilændringer, også når det går hen og kan blive ukomfortabelt og upraktisk.
Jeg anbefaler “Bæredygtig livsstil” til alle der allerede har tænkt tanker omkring miljø og bæredygtighed, da den ellers kan være meget voldsom. Bogen er en fornøjelse at gå til, og i ægte zero waste mentalitet kan man jo passende gå på biblioteket og stille sig i kø!

Jeg giver bogen 4/5 ⭐️
Andre bøger med 4 stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.