Anmeldelse: Sådan overlever du livet (Tegneserie)

41685396_223236581879248_6297187629561544704_n

Forfatter: Maren Uthaug // Forlag: Gyldendal // Udgivelsesår: 2018 // Sprog: Dansk

“”Sådan overlever du livet” indeholder 100 gode, solide råd til teenagere og andet godtfolk, der har brug for hjælp til at navigere rundt i de store eller små ting her i livet. ” –Saxo.com

Jeg er normalt vild med Maren Uthaug. Hendes bog “Og sådan blev det” var en af mine absolutte yndlings læseoplevelser i 2015. “Sådan overlever du livet” faldt fuldstændig fladt for mig, fra nærmest første side, og jeg ville virkelig gerne skyde skylden på at jeg ikke fordybede mig, at jeg ikke er teenager og den derfor ikke er til mig, eller at det er “mig, ikke dig” men det tror jeg faktisk ikke det er.

“Sådan overlever du livet” blev brandet som en konfirmationsgave eller en bog du bør give til en teenager. Maren har selv 3 børn, og det giver på alle måder masser af viden, men jeg fandt bogen kynisk, ligegyldig og enten skrevet af en voksen der gerne ville have nogen penge eller af en der egentlig ikke var særlig glad for den teenager der skal have bogen. Det er pisse hårdt at være teenager, men der er forskel på at noget er hårdt, og på at fortælle nogen at de skal give op på forhånd.

Hvis der er nogen der ønsker at give en gave, anbefaler jeg istedet Hella Joofs Papmachereglen der på samme måde henvender sig til dem der ønsker at finde nye veje i livet, men som ikke på samme måde er hård.

♥ ♥ ♡ ♡ ♡

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.