Anmeldelse: Hymnernes Hersker (Bog)

13597584_155341294876089_1211451020_n

Forfatter: Kate Constable
Udgivelsesår: 2004
Forlag:Forlaget Carlsen

“Med en stemme, der kan synge is frem, besidder Calwyn én af sangens 9 store kræfter. En kraft, som den, der ønsker at være Hymnernes Hersker, må beherske sammen med de 8 andre for at herske over alle. Også selvom det betyder mord og ødelæggelse for at få den. Og Calwyn bliver snart offer for en sindsyg mands besættelse.”

Kender i det, når en bog fra fortiden pludselig dukker op? Jeg havde for sin vis glemt alt om Hymnernes Hersker, indtil en mor kom ind med sin datter på børnebiblioteket i Aalborg for at låne den. Det sekund jeg så forsiden, og huskede min første læseoplevelse med serien, måtte jeg med det samme låne alle fire bøger selv, hvorefter jeg pløjede mig igennem den første det sekund jeg fik fri fra vagt.

Jeg har altid /elsket/ sangmagi. Havfruer og sirener er mine yndlings mytologiske væsner, og alle bøger hvor sang bruges til magi er A+++ (Undskyld bogklub piger, haha).

Bogen er den perfekte blanding af fantasy, coming of age og romance, for bogen har en af kærlighedshistorie der i mit hoved står på linje med Ronja og Birk fra Ronja Røverdatter, som var noget af det jeg holdt allerkærest da jeg var lille.

Vil jeg anbefale den? Ja, ja, ja og ja igen. Tvang faktisk min kære veninde Astrid til at høre på min rablen om bogen da jeg besøgte hende i Tyskland. (I kan se mere på min Instagram KSHDK93, her)
Synes /alle/ fortjener at læse Hymnernes Hersker, da den er i min toptre over “ukendt”/”mindre populær” YA sammen med blandt andet Epic som jeg regner med at lave et indlæg om snart.
Kort sag: Køb den til dig selv, lån den til din søster, gi den til din veninde og læs højt for din hund, for Kate Constables serie om Calwyn kan kun anbefales herfra.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s