Anmeldelse: Ildkamp (Bog)

11950719_745093985617109_359684147_n

Forfatter: Brandon Sanderson
Udgivelsesår: 2015
Forlag: DreamLitt.
Givet som gave fra DreamLitt i forbindelse med Bogbloggertræf 2015

!!Hvis du endnu ikke har læst “Stålhjerte” så læs IKKE denne anmeldelse, da den indeholder spoilers!!

“Stålhjerte er død. Dræbt af den unge David Charleston som hævn for drabet på sin far. Verden er dog stadig underlagt de magtfulde episkes styre, så jagten på at finde og dræbe episke fortsætter for David og resten af Fortropperne. Jagten bringer teamet til Babylon Genopført, det gamle Manhattan, som den højere episke Regalia har oversvømmet og styrer med hård hånd. Regalia er barsk og snu og har mange allierede, så Fortropperne får deres sag for.”

Ildkamp er forsættelsen til Stålhjerte, en del af serien om Fortropperne, som fik 5/5 hjerter af mig. Jeg var utrolig spændt da jeg begyndte på Ildkamp lige efter at jeg var blevet færdig med Stålhjerte, og Ildkamp skuffede på ingen måde.

I anden bog bliver universet David og de andre Fortropper befinder sig i endnu mere udviklet, og vi får som læsere lov til at opleve mere af hvordan verden har ændret sig efter de episkes overtagelse.
En af mine yndlings ting i bogen er hvordan vi kommer endnu tættere på de episkes opståelse, hvorfor og hvordan. Jeg elsker konceptet, og jeg glæder mig meget til at læse den næste bog også.

Ildkamp er en smule mere optimistisk og humoristisk end Stålhjerte, selvom udfordringerne Fortropperne står overfor på mange måder er mere alvorlige end de var i den første bog.

Vil jeg anbefale den? Ja. I modsætning til mange af de andre serier jeg har læst indenfor genren (Divergent, Hunger Games) er jeg overhovedet ikke træt af serien endnu, og jeg er så klar til mere. Jeg vil dog stadig primært anbefale både Stålhjerte og efterfølgeren til læsere der ikke har alt for stort kendskab til den post apokalyptiske genre.
Ildkamp holder 110%

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.