Anmeldelse: Fordelene ved at være en bænkevarmer (Bog)

11358201_1609241216001538_1065088004_n
F
orfatter: Stephen Chbosky
Udgivelsesår: 2013
Forlag: Ordenes By

“Charlie er en bænkevarmer. En introvert teenager som betragter livet fra sidelinjen. Han er intelligent, genert og kejtet. Og hans eneste ven har lige begået selvmord.
Nu tvinges Charlie på banen. For i morgen starter han i high school. Og han er skrækslagen.
Gennem hans hudløst ærlige breve udfoldes en smuk og forvirrende teenageverden af første dates, venskaber, forelskelse, ensomhed, alkohol, sex og stoffer”

Jeg så “Fordelene ved at være en bænkevarmer” på Aalborg Biblioteket forleden og jeg kunne svagt huske at jeg havde set den i ruden hos Arnold Busk hvor jeg tænkte den så spændende ud, så selvfølgelig skulle den med hjem.
Jeg læste den i weekenden mens jeg kørte til København på 6 timer så den var en bog der var nem og hurtig at læse.

Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om bogen. Jeg blev ikke som sådan rørt af den, men det synes jeg ikke nødvendigvis at bøger behøver at gøre for at være gode, haha. Charlie var en udmærket fortæller og brevformatet fungerede rigtig godt, særligt fordi forfatteren forholdt sig til formatet igennem hele bogen og at brevene ikke bare automatisk bliver sendt.

Jeg har set traileren for filmen, og den er røget direkte på min “skal snart ses” liste.

Ville jeg anbefale “Fordelene ved at være en bænkevarmer” til nogen? Ja. Det er en lidt tung bog hvis læseren af bogen ikke har en forståelse for introvertes måde at se verden på.

♥ ♥ ♥ ♥ ♡
Andre bøger med 4 stjerner

4 thoughts on “Anmeldelse: Fordelene ved at være en bænkevarmer (Bog)

  1. Hvis du endnu ikke har set filmen, kan du glæde dig. TPOBAW er en af mine favorit bøger. (måske fordi mig og Charlies tankegang minder meget om min egen). Men jeg synes, filmen er mindst lige så god 🙂

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.